Forklaring på services

Bilsyn

Er bilen, uden at være indkaldt, blevet synet og godkendt, fx i forbindelse med et salg, kan det næste syn dog afpasses efter det seneste syn. Bilen skal også til syn, hvis der er foretaget konstruktive ændringer på bilen.

Motorservice og -tjek

Har du brug for at bilen kommer til tjek pga. motorproblemer, så kan du komme forbi værkstedet med din bil. Vi er specialister i bilens motor og derfor kan vi hurtigt finde frem til fejlen, og få dig kørende igen.

Sommer- og Vinterdæk

Vinterdæk er en type dæk, der er mere skridsikker i de kolde måneder, hvor vejret er præget af frost, sne og is. Om vinteren er det hyppigt, at man bliver nødt til at køre bilen i glat føre, og her kan vinterdæk gøre det mere sikkert at køre på isglatte veje.

Ruder og vaskere

Har du fået et stenslag, kan du forebygge slaget så du slipper for at skifte ruden. Derfor skal du hurtigt bestille en tid hos os så vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder også vinduesviskere når dine gamle er slidte.

Service

Alle biler skal til serviceeftersyn. Bilens alder og din brug af bilen er med til at afgøre, hvilket eftersyn der skal til og hvor ofte. Er der garanti på bilen, er det afgørende, at du følger producentens krav, hvis du ønsker at opretholde garantien.

Tandrem

Tandremmen er en drivrem, der oftest ses brugt i forbrændingsmotorer i biler, samt maskiner og fabrikker. Tandremmen drives af krumtapakslen og driver knastakslen. Er tandremmen slidt så få den udskiftet i værkstedet.

Kontakt os


Tlf.: 75 33 70 79
Mail: mail@starupauto.dk

Adresse


Tingvejen 282, Starup
7200 Grindsted

Åbningstider


mandag-torsdag: 07:00-16:15 
fredag: 07:00-14:15